Traktatie Pinspiratie

Eind volgende week is mijn oudste zoon jarig. Hij wordt alweer 7! Wat gaat de tijd toch snel. Langzaamaan ben ik rond aan het kijken hoe we zijn feest gaan vieren. Een belangrijk punt voor een kinderfeest is natuurlijk het trakteren op school! Ik vind het altijd lastig om wat te verzinnen. Pinterest is op zulke momenten je grote vriend. Afgelopen jaren hebben we veel piraten traktaties gehad. L is namelijk gek op piraten. Op dit moment vindt hij (Lego) Star Wars ook helemaal het einde. Ik heb al wat rond gekeken en de volgende leuke traktaties ben ik tegen gekomen.

traktatie gewichten
Bron: Pinterest, kon niet vinden waar hij vandaan komt.

Deze leuke bodybuilder vind ik echt geweldig! Heel simpel, maar het ziet er zo leuk uit. Je kan aan de spies natuurlijk van alles doen, ook wat gezondere dingen dan snoep bijvoorbeeld.

traktatie langnek
Bron: www.traktatieblog.nl

De kinderen zijn hier ook gek op de Efteling en de sprookjesboom. Een traktatie met Langnek zou dan ook wel in goede aarde vallen hier. Als ondergrond gebruik je een plakje ontbijtkoek. Als nek gebruik je een soepstengel. Leuk is hij he?

piratenboot
Bron: Pinterest, kon niet vinden waar hij vandaan komt.

Als L dit piratenschip van fruit ziet, weet ik zeker dat hij hem geweldig zal vinden. Het is even wat werk, maar dan heb je ook wel iets geweldigs EN gezonds. Ik hou deze zeker in gedachte, ik vind hem geweldig. Met kerst hadden de kinderen ook een fruit traktatie mee naar school en die viel ook super in de smaak in de klas.

piraten spies
Bron: www.zelftraktatiesmaken.nl

Deze prikkers van Zelf Traktaties Maken zijn ook erg leuk. Zo kan je ook zelf bepalen wat je trakteert; snoep, fruit of misschien iets hartigs (kaas/worst).

Chocoladecake in potje
Bron: www.boodschappen.nl

Tot slot wil ik deze leuke potjes nog laten zien. In het potje bak je chocoladecake in de oven. Als het gegaard is steek je er een muntblaadje in en een snoep wormpje. Geweldig toch?

Heel wat ideetjes al! Ik wil straks alles even aan L laten zien, kijken of hij er iets leuks bij vindt zitten, of dat hij toch liever iets van Star Wars wil trakteren. Maar dan moet ik even goed verder zoeken, want daar had ik nog niet zoveel leuks van gevonden.

Ben je ook op zoek naar een traktatie? Ik heb op Pinterest een traktatie bord aan gemaakt, neem gerust een kijkje en wordt volger op Pinterest!
Volg het bord traktatie van Kaboutertuin op Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: