Twinning is winning

Tegenwoordig is het helemaal hot als je als ouder zijnde in dezelfde kleding gaat lopen als je kind. Je ziet het veel bij moeder en dochter, maar natuurlijk kunnen vader en zoon dat ook doen. Zoals ze ook wel zeggen; twinning is winning!

Twinning

Wist je trouwens dat er een speciale naam is voor het dragen van dezelfde kleding? Ze noemen dat twinning. Vooral de wat jongere kinderen vinden het leuk als ze het zelfde aan kunnen trekken als de ouders. Puberende kinderen zitten daar vaak niet meer zo op te wachten. De gedachte achter het dragen van dezelfde kleding is dat de band tussen kind en ouder wordt versterkt.

Only and sons kleding

Nu heb ik een hele leuke online winkel gevonden waar ze leuke kleding voor mannen verkopen. Ze verkopen er allerlei bekende merken, waar onder ook Only and sons kleding . Ze hebben er kleding, schoenen, tassen, zonnebrillen, caps, horloges en andere accessoires. Als je op zoek bent naar een stijlvol en gewild merk dan zit je hierbij zeker goed. Dit merk maakt mode voor mannen. Ze begrijpen welk karakter heren mode moet hebben. Bovendien zijn de kleren ook echt van top kwaliteit.

Wat vind jij van twinning?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: