Twitkerst

Begin december meldde ik me via Twitter aan voor “#twitkerst”. Met een groep twitteraars ga je dan eigenlijk lootjes trekken. Als je een lootje hebt gekregen ga je speuren naar diegene. Wat is het voor een persoon, waar houdt ze van en waar niet van etc…. Op het lootje kan ook wat informatie staan. Ik had het lootje van een dame waarvan het kindje heel erg ziek is. Met kerst hebben ze vaak in het ziekenhuis vertoefd. Ik wilde graag iets moois voor haar maken en kopen. Ze vertelde er ook nog bij dat ze gek is op boeddha beeldjes en engeltjes.

Ik wilde een aantal cadeautjes kopen maar ook een paar zelf maken. Het bord met de boeddha maakte ik zelf. Ik verfde een houten plank en met vinyl plakte ik de boeddha erop met de volgende tekst: “Three things can’t be hidden: the sun, the moon and the truth”
Ik kocht een boeddha waxine houder, een geurtablet houder van boeddha, een zak kerstkransjes, een boeddha sleutel hanger en een verpakking met waxinelichtjes.

Zelf maakte ik nog met de cameo waxinelichtjeshouders met een afbeelding van een ster en de namen van haar zoontjes. Ik vind ze erg leuk gelukt. Ook het effect in het donker!

Ik pakte alles in in kraftpapier en versierde alles met roze tinten. Ik gebruikte strikjes, lintjes, touw, kerstballetjes, label en een taartrandje.

Dit lieve engeltje sneed ik met de cameo uit roze karton. Is het geen schatje?Een cadeautje versierde ik als gezicht van Rudolph the rednosed reindeer. Hij is leuk geworden he? 
Op kerstavond mochten alle pakketten geopend worden. Het pakket is echt op de goede plek terecht gekomen. Deze dame was er stil van en er heel blij mee! Zo leuk om te lezen! Ik ga zeker nog eens meer doen met twitkerst. Mijn gekregen pakket was trouwens ook geweldig. Daar ga ik later nog even apart over bloggen!
Heb jij wel eens met een swap meegedaan via social media?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: