Unboxing

Ik kan slecht tegen stress. Heel slecht. Ik heb vaak zo’n lange lijst met dingen die ik nog moet en wil doen, dat ik het overzicht een beetje kwijt raak. Daarom besloot ik van de week me net zolang achter de pc te nestelen, totdat de cadeaus besteld waren. Het is gelukt. Alles is besteld en donderdag kwam het meeste al weer binnen. Kijken jullie mee naar wat we onder andere kochten?

Dit pakket is van Regenboogschaap. Hier kocht ik een en ander voor onze jongste.

Toen ik de doos openmaakte zag ik dat alles heel mooi en netjes was verpakt.

We hebben deze poppetjes en schaaltjes van Grimms uitgezocht. Het is niet heel goedkoop, maar alles is handgemaakt en gifvrij, dus als je dat bekijkt valt de prijs ook wel weer mee.

De diertjes van Ostheimer zijn ook echt prachtig. We hebben er een paar en ik vond dit ezeltje ook zo lief! Het is er een van de Bremer stadsmuzikanten. Nu de andere drie er nog bij sparen. Het kleine eendje komt in de adventkalender. Het is nog te klein voor F, maar zo schattig om in de kalender te stoppen.

Ook zaten er nog wat reclameboekjes in het pakket. Van Grimms een kleurboekje, van Ostheimer echt een prachtige catalogus waar je super hebberig van wordt en van Regenboogschaap zelf een folder en een knutselschaapje.

Het tweede pakket was van Sfeer & Magie. Het was mooi verpakt in kerstpapier. Met stickers erop van Wendy de Boer.

Deze spulletjes zaten in het pakket. Een jumpsuit van Maxomorra, deze krijgt F van Sinterklaas (van opa en oma). Oma vroeg of ik deze mee kon bestellen. Ik kocht er nog een zak met Heilwolle, dit gebruik ik in de luier tegen luieruitslag en werkt echt super! Ook kocht ik nog een stoffen kaboutertje van Grimms, voor in de schoen. En drie stekers voor de verjaardagsring van Grimms, voor in de adventkalender.

Deze mooie kaarten kocht ik er ook bij. Ze zijn gemaakt door Baukje Exler en Dorothea Schmidt. Ik wil ze graag gaan gebruiken op onze seizoenstafel. Ik wil er nog even een lijstje bij kopen (of misschien even op zolder zoeken) zodat ze daar netjes in blijven.

Ik kocht ook nog wat spullen bij Pit & Pit. Ik vind dit een hele fijne winkel, waar ze echt  van alles verkopen voor in de keuken. Ik ben alweer een paar dagen op zoek naar gerookt paprikapoeder. Ik kocht dat steeds bij de Toko hier, maar dat is er nu al een tijdje op (en nog steeds niet bijgevuld). Daarom dus maar weer even bestellen.


En dit is wat ik dus allemaal kocht; kokosbloesemsuiker (was bijna op), rijstmeel, lindethee, kamillethee, cacaomassa, cacaoboter, vanillepoeder en gerookt paprikapoeder. De meeste ingrediënten heb ik binnenkort nodig voor het maken van chocolade.

Ik dacht trouwens dat dit alle pakketten waren, maar dat is niet waar. ’s Middags kwam nog een pakket binnen met cadeautjes voor onze middelste, maar die heb ik helaas nog niet op de foto. Het pakket voor de oudste is er nog niet. Deze twee pakketten zal ik daarom later nog wel even in een blog laten zien.

Hebben jullie al inkopen gedaan voor Sinterklaas? Wat hebben jullie dan gekocht? Kopen jullie ook graag op internet?

2 Reacties over “Unboxing

  1. Ik wacht nog op 1 pakket van de Hema en dan ben ik klaar voor sinterklaas. Maar met de kerst gaan we naar de familie in Engeland dus ik kan zo weer opnieuw beginnen haha. Ik bestel ook bijna alles online ideaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: