De leukste Valentijns cadeaus shop je bij Radbag

Deze maand is het weer zo ver; Valentijnsdag komt er aan. Voor velen is het iets heel commercieels. Dat is het natuurlijk ook wel, maar toch vind ik het wel leuk om elkaar te laten weten dat je aan elkaar denkt. Dat hoeft natuurlijk niet met iets groots. Een lief kaartje of briefje is al heel leuk. Een bloemetje doet het bij de vrouwen sowieso altijd wel goed volgens mij. Afgelopen jaren is mijn man meerdere keren wezen varen met Valentijn. En ja, dan doe ik met de kinderen toch altijd wat uitgebreider aan Valentijn. Vorig jaar maakten we een mooi Valentijnspakket. Dit jaar weet ik nog niet wat ik er mee ga doen. Mijn man is gewoon thuis in ieder geval. Ik mocht van Radbag een Valentijnscadeau uitkiezen. Ik heb dan ook al lekker zitten neuzen naar leuke Valentijns cadeaus. Kijk je mee wat ik tegen kwam?

Valentijns cadeaus

We zijn al zo lang samen en hebben elkaar al veel cadeau gedaan. Bovendien, als we iets nodig hebben kopen we het eigenlijk ook. Dus veel te wensen hebben we niet echt. Toch vond ik een paar leuke en originele Valentijns cadeaus.

Pinguïn schilderij

Mensen die mij goed kennen weten dat ik gek ben op pinguïns. Ik vind het zulke schattige diertjes. Daarom vind ik die schilderij zo leuk. Twee verliefde pinguïns hand in hand. Bovendien kan je het schilderij ook laten personaliseren door jullie eigen voorletter er op te laten zetten.

valentijns cadeaus

Wereld kraskaart

Als je een reislustige partner hebt dan is deze kraskaart van de wereld wel erg leuk. Mijn man is veel met de marine weg dus ik vind dit echt wat voor hem. Na het bezoeken van elk nieuw land kan je het desbetreffende land weg krassen. Zo kan je in kaart brengen wat je al van de wereld hebt gezien. valentijns cadeaus

Sterrenhemel projector

Deze sterrenhemel projecteert een hemelkaart op de muren en plafond. Je hoeft dus niet meer naar buiten om onder te sterren te gaan slapen. Dat kan vanaf nu dus ook gewoon in je eigen bed! Ik vind het er wel heel erg knus uitzien.

valentijns cadeaus

Bierpakket

Is jouw man ook een bierliefhebber? Dan is deze geschenkdoos met negen soorten bieren vanuit de hele wereld misschien echt wat voor hem. Dat gaat wel zorgen voor een gezellige avond!

valentijns cadeaus

Kaarsjes

En een beetje romantiek is natuurlijk nooit weg op Valentijnsdag. Deze kaarsjes met lieve teksten zijn dan ook super schattig.De teksten die op de kaarsjes staan zijn: “Love Me”, “Kiss Me” en “Hug Me”.

valentijns cadeausDoen jullie wat aan Valentijnsdag?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: