Valentijns cadeautjes voor papa

Nog een anderhalve week en dan is het zover; Valentijnsdag. Van het weekend deelde ik al een recept van valentijns koekjes. Ik vind het ook altijd wel leuk om met de kinderen een cadeautje of kaartje te maken voor papa.

valentijn

Tekening

Zeker dit jaar vind ik het leuk. Mijn man is op het moment namelijk niet thuis en zal met valentijnsdag ook weg zijn. Het cadeautje moest afgelopen weekend dus al klaar zijn. De jongens maakten allebei een tekening. L schreef er nog een persoonlijke boodschap op (“Ik hou van jou”) en tekende hartjes. S maakte een poppetje.

Chocolade

Ook maakten we nog zelf chocolade, die we in hartjesvormen goten die ik ooit bij Action kocht. Beide jongens hadden zo een zakje met een reepje en kleine hartjes. Ze maakten zelf een mooi label voor aan het zakje. We verpakten alles in een versierde envelop en hebben dit in papa’s tas verstopt. Deze heeft hij meegenomen naar zijn werk!

Cadeautjes maken

Ben jij ook nog van plan een cadeautje te maken (samen met de kinderen)? Zoek je misschien nog inspiratie? Kijk dan eens op mijn Valentijnsbord op Pinterest. Misschien zit er iets leuks voor je bij?

Volg het bord Valentine van Kaboutertuin op Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: