Vegan oliebollen; glutenvrij, melkvrij, sojavrij

vegan oliebollen

Ik eet maar een keer per jaar oliebollen en dat is uiteraard met Oud&Nieuw. De rest van het jaar kan het me niet zo bekoren. Zo aan het einde van het jaar heb ik ook niet altijd zin en tijd om wat te bakken en soms kies ik dan voor makkelijk. Vorig jaar kwam ik de vegan oliebollen van Happy Bakers tegen en dit bleek een succes!

Ik bestelde deze vegan oliebollen online bij de Glutenvrije webshop. Niet gesponsord, maar gewoon zelf betaald! šŸ˜‰ De oliebollen zijn zowel verkrijgbaar in naturel als met rozijnen. Ze zitten in een verpakking van 7 stuks en kosten 7,85. Niet heel goedkoop, maar het bespaarde me een hoop werk.

Voordat ik de oliebollen bestelde had ik een hoop goede recensies gelezen en besloot ik vorig jaar ook voor kant en klaar te gaan. Het bleek een schot in de roos. Deze vegan oliebollen zijn niet te onderscheiden van “normale” oliebollen. Ik had de rozijnen variant gekozen. Het liefst eet ik mijn oliebollen met zelfgemaakte banketbakkersroom erin. Daar word ik echt heel blij van! Dit jaar gaan het weer dezelfde bollen worden denk ik zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: