Verhuisd!

Eindelijk weer een berichtje van mij!
Na aantal weken stilte in de Kaboutertuin ben ik eindelijk weer terug online en kan ik vertellen waarom het hier zo stil was. Na een hoop onzekerheid en gedoe hebben wij ons huis verkocht en zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis! Een huis met meer ruimte. Alle kinderen hebben nu een eigen slaapkamer en er bleef nog genoeg ruimte over. Ik heb nu ook een eigen werkkamer en daar ben ik ZO ontzettend blij mee. En eigenlijk is dat ook wel nodig hoor, met zoveel creatieve hobby’s en als zelfstandig ondernemer! Heerlijk!

Langzaamaan krijgen alle spullen een eigen plekje in huis. Vorige week ben ik begonnen om mijn werkkamer in te richten. Hopelijk kan ik er binnenkort aan de slag. Ik heb er echt zin in!

Mijn werkzaamheden voor de Kaboutertuin hebben tijdens de verhuizing op lager pitje gestaan. Daarom wil ik jullie nu tot zondagavond 6 april de mogelijkheid geven om met korting te kunnen bestellen. Gebruik code “verhuizing” en krijg maar liefst 15% korting op je bestelling!

Wat ook leuk is om te laten zien zijn deze kabouters. Deze stonden nog in de tuin na de sleuteloverdracht. Omdat ze zo goed bij mij passen, mogen de kabouters hier ook gewoon blijven wonen! šŸ˜‰

Vanaf nu hoop ik het bloggen weer op te kunnen pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: