Verjaardag van onze jongste

Afgelopen woensdag werd ons kleinste mannetje alweer 2 jaar! Ik vind een verjaardag van een van mijn kinderen altijd zó speciaal. In gedachte ga ik altijd weer helemaal terug naar de dag(en) rondom de geboorte! Alles wordt weer even opnieuw beleefd. F is om 7 uur in de ochtend geboren, dus hij was ’s ochtends ook meteen ècht jarig! De grote broers konden echt niet wachten tot F naar beneden mocht komen (samen met papa). De cadeaus stonden klaar dus hij kon komen! Hij was echt onder de indruk van de slingers en ballonnen. Dat koppie van hem was onbetaalbaar!

IMG_8089

We hadden een aantal cadeautjes voor hem. We hadden ons gezin van Ostheimer gekocht; Een papa, mama en drie jongetjes. We hadden ook nog een héél groot cadeau voor hem. Dit heb ik zelf voor hem gemaakt en daar ben ik stiekem wel zó trots op! Ik heb de boerderij van Ostheimer nagemaakt. De originele boerderij vind ik namelijk veel te kostbaar (260 euro). Bovendien vind ik de kleuren niet zo geweldig… Dit kon ik nu natuurlijk zelf bepalen. F scheurde het cadeaupapier eraf en hij zei: “Huisss!” Hij ging meteen met zijn poppetjes in de weer. We hadden ook al een en ander aan dieren, dus hij kan er lekker mee uit de voeten. Binnenkort zal ik uitgebreider bloggen over dit mooie cadeau.

IMG_8105

Als het koffietijd is dan snijden we altijd de taart aan. Nadat de kaarsjes uitgeblazen zijn. Ik maak in ieder geval altijd één taart zelf. Dit jaar moest het een Lotte en Max taart worden, want F is gek op Lotte en Max. Lotte en Max leren je namelijk babygebaren. Ik maakte de regenboogtaart van Kiind. Tenminste… dat was de bedoeling. Ik vond de kleuren binnen in de taart echt tegenvallen en ze waren ook behoorlijk grauw/donker. Ook waren een aantal kleuren mislukt waardoor het weinig regenboog was. De smaak was gelukkig wel prima! Voordeel van deze taart is dat hij helemaal vrij is van geraffineerde suikers, gekleurd met natuurlijke producten en dus helemaal verantwoord. Hoewel hij niet zo mooi was, vond het bezoek hem gelukkig ook lekker. Bovenop de taart heb ik een afbeelding van Lotte en Max gelegd. De afbeelding is gemaakt van ouwel. Dit is dan niet suikervrij, maar dit leek me altijd nog beter dan een afbeelding maken met het zoete fondant. Dit ouwel bestelde ik bij Cakeprint. Een goede service heeft dit bedrijf trouwens! De eerste keer was de afbeelding niet goed aan gekomen. Er zat een scheur in. Ik kreeg kosteloos een nieuwe print opgestuurd!

IMG_8119

Als de kinderen die op visite weggaan geven we altijd een traktatie mee. Ik wil echt graag af van die zakjes met snoep en prullen, dus probeer ik nu steeds iets te verzinnen waar de kinderen ook wat aan hebben. Een etui met naam leek me wel erg leuk! Ik kocht een stapel etuis, liet de silhouette cameo wat namen uitsnijden en deze streek ik op de etuis. In de etuis deden we nog een stempeltje en een kaartje met het gebaar voor “Dankjewel” erin. Hartstikke leuk geworden toch? Toevallig heeft L een etui nodig nu hij naar groep 4 gaat, dus deze kan hij mooi gebruiken!

IMG_8153

Het was een mooie dag. Jammer genoeg was het weer niet geweldig. Vorig jaar ook al niet. Dan is ons kind midden in de zomer jarig en dan kunnen we nòg niet buiten zitten…. F heeft ook een leuke dag gehad. Hij was wel een beetje uit zijn ritme en heeft de dag na zijn verjaardag ook echt bij moeten slapen. Op naar een nieuw mooi jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: