Verlanglijstje, misschien voor Sinterklaas?

De feestdagen komen er weer aan en zo krijg je ook vaak weer de vraag wat je wilt hebben. Meestal weet ik ter plekke nooit wat te verzinnen en tegenwoordig maak ik in mijn notitieboekje een lijstje met producten die ik wel kan gebruiken. Tegen de tijd van Sinterklaas hoef ik dan niet zo meer na te denken en kan ik het gewoon uit mijn notitieboekje opnoemen. Dit keer staan er vooral praktische spullen op.

Aankleedkussen

Toen wij vorig jaar naar dit huis zijn verhuisd, hebben we in de badkamer een commode gezet. Het is hartstikke handig, want als de jongens in bad zitten leg ik op mijn gemak alles klaar om F af te drogen. Ik haal hem het eerst uit bad en terwijl ik F aankleed, kunnen de oudste twee nog heel even blijven zitten. Maar nu is het aankleedkussen daar helemaal gescheurd op de naad. En ik verdenk een van mijn boefjes ervan het verder uitgescheurd te hebben…. 😉 Ik ben dus op zoek naar een nieuw aankleedkussen. Ik heb mijn oog laten vallen op een aankleedkussen van Kitsch Kitchen, wit met rode stippen.

waskussen_kitsch_kitchen_9

Waterfles

Afgelopen zaterdag was ik op de Ouders Natuurlijk Beurs en ik was op zoek naar een drinkwaterflesje voor mijzelf. Ik had natuurlijk iets in gedachte. Een fles van glas met siliconen buitenkant, zoals de Lifefactory flessen. Maar helaas kon ik deze flessen niet vinden… Ik wil geen plastic flesjes meer gebruiken namelijk.

lifefactory-glazen-fles-470-ml

Snack ’n go

Toen ik naar de beurs ging had ik S beloofd om voor hem een herbruikbaar piratenzakje mee te nemen. Het zakje heet een Snack ’n go. In de zomer op de beurs kocht ik er zo een voor Leon namelijk (S kreeg wat anders), het zakje blijkt zo handig te zijn, dat ik er voor S ook een wil… maar ook juist die kon ik niet vinden…. Misschien binnenkort toch maar ergens een bestellen?

Boc-n-Roll-Kids-snack-n-go-pirate

Luiertas

Wij hebben een luiertas die bij onze kinderwagen hoort. Vanaf het begin af aan vond ik de luiertas best wel klein. Als wij een dagje weg gaan met ons hele gezin kan ik niet alles erin kwijt en dat vind ik jammer. Ik neem altijd extra kleertjes mee voor F, voor de zekerheid ook een schone broek voor S, je weet maar nooit. Zeker als we ergens heen gaan waar je ook met water kan spelen… Ik neem ook altijd voor alle jongens wat drinken en wat eten mee. Zo zit je nooit met hongerige kinderen in de auto. De Lief luiertas vind ik zo gaaf. De luiertas met de lichtblauwe ster erop vind ik het mooist. De luiertassen van Lief zijn lekker groot en ruim en hebben bovendien aan de buitenkant meerdere vakken, wat ik zelf erg handig vind.

lief_luiertas_3

Skelter

S is echt ons buitenspeel kind. Het liefst is hij elk moment van de dag buiten in de weer. Met zijn verjaardag kreeg hij al een mooie fiets, hij gaat het liefst elke dag even een stukje in de buurt fietsen. Soms fietst hij naar zijn vriendje, maar vaak is hij ook gewoon op onderzoek uit in de buurt. Achter in de tuin hebben we een trampoline staan. Dit blijkt echt een geweldige aankoop. Als de jongens zich maar eventjes vervelen, zeggen ze “we gaan even springen”. Soms gaan ze met z’n drietjes tegelijk en dan hebben ze de grootste lol samen. Heerlijk om te zien.

130674391 (1)

S zou ook nog heel graag een skelter willen. Hij heeft afgelopen tijd heel wat centjes bij elkaar gespaard. Onder andere van de rommelmarkt en hij is natuurlijk pas jarig geweest. Een skelter is natuurlijk weer net even anders dan een fiets en ook nog eens hartstikke stoer. Ik twijfel nog een beetje want online is er zo ontzettend veel keuze in skelters. Bij de webshop Skelter Online heb ik wel wat mooie en betaalbare gezien. De blauw-gele vind ik erg mooi, ik weet alleen niet zo goed waar ik op moet letten, qua aanschaf.

En nu maar hopen dat Sinterklaas iets aan dit lijstje heeft!

Hebben jullie kinderen een skelter? Wie kan mij hierin adviseren?

Wat heb jij op je verlanglijstje staan?

artikel

4 Reacties over “Verlanglijstje, misschien voor Sinterklaas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: