Verloofd

Vorige week nam mijn man mij mee naar een hotel. Het was ons eerste nachtje samen weg zonder kinderen. De kinderen gingen een nachtje bij opa en oma logeren. Ik vond het wel een beetje gek hoor, om zo zonder kinderen weg te zijn. We gingen naar Kasteel Terworm in Heerlen. Dat is voor ons ruim 3 uur rijden! Wel een pittig stukje dus.

20160716_103414

Net na de middag kwamen we aan en we konden meteen inchecken. Mijn man had de poortwachtersuite geboekt. De kamer was echt heel erg groot. Je kwam binnen in een soort halletje met een vrijstaand bad, aparte grote douchecel en een toilet met bidet. De kamer was ook heel erg ruim met twee fauteuils, een bureau, een grote kledingkast en een lekker groot bed. Ook zat er nog een verdieping om de kamer met een bankstel en een tweede tv.

20160715_141421

’s Middags ging mijn man op de kamer op zijn knie en heeft mij ten huwelijk gevraagd. Ik heb deze prachtige gouden ring gekregen met ingelegde steentjes. Mijn antwoord was uiteraard “Ja!”. Ik had het natuurlijk wel gehoopt (we zijn al bijna 15 jaar samen!) maar niet echt verwacht, aangezien hij een huwelijk altijd af deed als geldverspilling! We zijn allebei heel erg blij dat het nu dan eindelijk gaat gebeuren. Ik ga dan ook dezelfde achternaam krijgen als mijn kindjes. Hoe bijzonder is dat. We gaan in september 2017 trouwen.

IMG_20160715_210817

’s Avonds zijn we naar Valkenburg gegaan om het te vieren. Hoe kan dat nou anders dan met sushi? We vonden daar het sushi restaurant Kodoo. Op internet zagen we vele goede recensies. En dat was ook echt terecht. Hele vriendelijke en snelle bediening. Het eten was ook gewoon echt heel erg goed. En de kaart is lekker uitgebreid. Mijn man is niet echt een sushi fan en kon met de andere hapjes ook gewoon goed slagen. Aanrader dus!

20160715_185548

We hebben samen een heerlijk weekend gehad. Gek om wakker te worden zonder “ge-mama”. Nu de kindjes wat groter zijn vind ik het niet zo erg meer om ze naar oma te brengen voor een nachtje. Eigenlijk was één nachtje stiekem wel een beetje te kort. Volgende keer gaan we er gewoon twee!

3 Reacties over “Verloofd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: