Verrassingspakket Twitkerst

Al voordat de uiterste verzenddatum voor Twitkerst was aangebroken was mijn Twitkerst pakket al binnen! Ook wel een beetje gemeen hoor… ik moest nu een ruime week naar dat mooie pakket kijken! Ik was zó benieuwd wat daar in zou zitten….

 In principe was het half 9 op kerstavond uitpaktijd… maar ik zou iets eerder gaan uitpakken omdat we kerstavond namelijk ook vieren met onze familie.

Er zat een heel mooi en passend gedicht in de doos. Leuk dat iemand zoveel moeite heeft gedaan om iets over je te weten te komen!

In de doos zag ik het meteen, iemand met ook een cameo! Deze supermooie slinger heeft ze zelf gemaakt. 

Ik vermoed dat ze de sterren op de doos en op de cadeaus ook zelf heeft uitgesneden, alles was echt heel leuk ingepakt ook. Echt een verwennerij!

Dit cadeautje was ingepakt met kraftpapier en ook nog eens met folie. Tussen het folie zaten een soort parelmoer glitters. Het effect was heel gaaf.

Er zaten heel wat cadeautjes in de doos; een blok met motiefkarton, een set holografisch karton, een mok, een doosje thee en een reep lovechock chocolade in mijn lievelingssmaak. In een zakje had ze aanwijzingen gedaan van wie het pakket was. Er zaten buttons en een strandballetje in met de naam van de webshop die ze heeft.

Ik ben echt hartstikke blij met het pakket en het past helemaal bij mij! Zo leuk dat ik nu ook een soort van kerstpakket heb gekregen. Als zelfstandig ondernemer krijg je dat natuurlijk niet. Leuk om zo wel verrast te worden! Dank je wel Angelique!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: