Vliegerfeest aan zee

Komende zaterdag en zondag (3 en 4 september) is het weer zover. Dan wordt het Vliegerfeest aan Zee gehouden. Dit jaar is het de achtste editie. Op het strand bij Duinoord in Den Helder kan je dit spektakel bekijken (afslag parkeerterrein aan het einde van de Jan Verfailleweg). Twee dagen lang in het weekend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

f340596504

Op het strand zijn er ontzettend veel éénlijners te zien. Duizenden bezoekers genieten elk jaar van deze bijzondere aanblik. Er zijn vele kleinere vliegers maar vooral de grote, die je al van verre kunt zien, trekken vooral de aandacht. Deze grote beer en de grote inktvis zijn er jaarlijks! Vaste gasten zijn ook de stuntvliegeraars van de Tricksparty, het Nederlands kampioenschap wordt in Den Helder afgesloten!

Het Vliegerfeest aan Zee is ook hartstikke leuk voor kinderen. Voor kinderen is er heel veel te doen en er wordt veel georganiseerd. Kinderen kunnen vliegertjes kleuren, schminken, snoep- en knuffeldroppen, schatgraven, er zijn springkussens, strandspelletjes etc.

Wij gaan dit jaar weer eens kijken! Maar we nemen nu ook onze eigen vliegertjes mee. De kinderen hebben nu ieder hun eigen (plastic) vliegertje, die we dan ook de lucht in laten. Natuurlijk gaan we de rest van de vliegers ook bewonden. Ik denk dat de kinderen ook graag willen meedoen aan het snoep- en knuffeldroppen. Dat is elk jaar toch weer een groot succes onder de kinderen!

Ben jij wel eens op een Vliegerfeest geweest? Ga jij naar het Vliegerfeest toe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: