Vliegerzak

Twee maanden geleden kocht ik voor de jongens van die simpele vliegertjes. Voor iets meer dan een euro kan je deze kopen. De vliegers zijn simpel in elkaar te zetten maar ook erg kwetsbaar (wat wil je voor dat geld). Ik had nog niet echt een oplossing hoe ik de vliegers handig kon opbergen, zonder dat er stokjes kwijt zouden raken… Tot voor kort lagen de vlieger gewoon los in de auto, maar nadat mijn man de auto had opgeruimd heb ik ze naar het aanrecht verplaatst, zodat ik er nu echt iets mee móest doen.

20160725_155505

Ik wilde een vliegerzak maken! Ik volgde deze DIY, voor het maken van een etui. Wel pastte ik de afmetingen natuurlijk aan. Ik had nog een ritsje van 8cm breed liggen. Dus mijn stof nam ik 10 cm breed en de lengte was ongeveer 75 cm. Het was wel wat aan de lange kant, maar dat vind ik niet erg. Dan kunnen er eventueel nog wat meer vliegers in.

20160725_155523

Op deze manier een rits in zetten had ik al heel lang op mijn lijstje staan. Het was nu dus de eerste keer en het ging eigenlijk meteen heel erg goed! De zak is niet helemaal perfect, maar ik ben blij met het resultaat. Met de silhouette cameo sneed ik nog de tekst “vliegers” uit flexfolie en deze strijkte ik op de zak. Zo zie je precies wat er in zit.

20160725_080004

Ik heb alle drie de vliegers meteen in de zak gestopt. Het past makkelijk. Om te voorkomen dat de touwtjes afrollen van de klosjes heb ik er trouwens een knijper op gedaan. Ik heb namelijk een hekel aan in elkaar geknoopte touwtjes. Ik ben er blij mee! Het ruimt lekker op en de vliegers zijn nu ook heel makkelijk om ergens mee naar toe te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: