Wat ik samenstelde voor de Mamablogger Swap

Een paar dagen terug vertelde ik al wat over de Mamablogger Swap. Het leek me leuk om daar aan mee te doen en dus gaf ik me op. Een paar dagen later kreeg ik een lootje met daarin een naam van een andere blogger die mee deed. In totaal deden er 14 bloggers mee. Ik kreeg de naam van Sanja op het lootje. Ik kende Sanja en haar blog eigenlijk helemaal niet dus dat vond ik wel een uitdaging! Op het lootje stond de volgende informatie: mama van een zoontje (Luka, 10 maand), houdt van nieuwe recepten uitproberen, probeert gezonder te leven, blogger, verloofd, chihuahua Liya, houdt van decoratie (kleur wit).

20150731_073538

Er was een budget voor maximaal 15 euro. En toen kon het speuren gaan beginnen. Wat ga je voor iemand kopen die je eigenlijk niet kent? Moeilijk vond ik het wel hoor. Ik wilde ook zelf graag wat knutselen, om er toch een persoonlijke touch aan te geven. Ook wilde ik iets in het pakket doen voor haar zoontje.

20150731_072059

Dit is het uiteindelijk geworden! Een waxinelichtje van metaal met grote geurwaxinelichtjes erbij, een pakje servetten, een sensory bin met boerderijdieren voor Luka (deze kan altijd weer gevuld worden met andere materialen) en ik maakte een houten bord met tekst èn foto!

20150731_071817

De foto haalde ik van de blog van Sanja en bewerkte ik op de computer tot een snijbestand. Daarna sneed ik de foto uit vinyl en kon het pellen beginnen! Wat een werkkkk al die klein stukjes!! Nu maar hopen dat Sanja het ook leuk vindt… 😉

5 Reacties over “Wat ik samenstelde voor de Mamablogger Swap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: