Waterdicht telefoonhoesje; werkt het echt?

Mijn telefoon neem ik altijd graag overal mee naar toe. Ik gebruik hem bijvoorbeeld vaak om snel wat foto’s te maken. Het liefst leg ik elke dag namelijk wel iets vast. Op het strand vind ik het altijd wel een beetje eng, want ik ben bang dat er zoveel zand op mijn telefoon komt, en de knopjes dan niet meer werken… Toen ik een waterdicht telefoonhoesje voor mijn telefoon mocht testen was ik daar hartstikke blij mee! Vandaag laat ik je lezen waarom.

Waterdicht telefoonhoesjeHardlopen met waterdicht telefoonhoesje

Toen ik aan het trainen was voor de Damloop heb ik door weer en wind getraind. Ik wilde op een zondag perse gaan lopen, maar er hing een dreigende lucht. Ook was er in de middag onweer op komst. Die ochtend was voor mij het enige moment dat ik kon lopen, maar het miezerde wel wat. Ik had toevallig net het hoesje gekregen en ik besloot hem meteen te gaan gebruiken. Gelukkig maar! Ik zat midden in een hoosbui die ik niet had gezien op buienradar. Ik was drijf en drijf nat. Alles kon je uitwringen. Ook mijn heuptasje was drijfnat. De buitenkant van het waterdicht telefoonhoesje ook maar de binnenkant was droog. Mijn telefoon was droog over gekomen, wat was ik daar blij mee!

Waterdicht telefoonhoesjeStrandbezoek met waterdicht telefoonhoesje

Met het mooie weer heb ik het hoesje veel gebruikt op het strand. Ik heb het niet gedurfd om mijn telefoon met waterdicht telefoonhoesje en al onder water te houden. Maar dat was voor mij ook niet de reden om dit waterdicht telefoonhoesje te willen testen. Ik vind het strand namelijk geen fijne locatie voor mijn telefoon vanwege het zand. Ik maak graag foto’s, maar ik ben altijd bang dat alles onder het zand komt en blijft. Met het hoesje vond ik het niet erg om mijn telefoon gewoon op mijn handdoek te laten liggen. Ik kon ook prima foto’s maken met het hoesje om mijn telefoon heen. Ik vond het alleen wel iets lastiger met typen. Met het hoesje om mijn telefoon leek het touchscreen wel iets minder te reageren. Maar dat vond ik niet zo erg, hij bleef wel zandvrij!

Ik ben dus heel erg blij met mijn hoesje. Zowel tijdens het hardlopen in de regen als op het strand heb ik hem al heel goed kunnen gebruiken. Ik mocht het waterdicht telefoonhoesje testen van GSMpunt. Neem eens een kijkje in hun webshop, ze verkopen nog veel meer leuke producten voor telefoongebruikers. Als je op zoek bent naar een telefoonhoesje kan je daar ook prima terecht. Zelf vind ik vooral de hoesjes met print erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: