Waterflessen

Ik ben de laatste tijd weer heel erg op mijn voeding aan het letten. Zoals je laatst al hebt gelezen ben ik weer druk met hardlopen. Zowel omdat het een lekker momentje voor mezelf is, als om weer op gewicht te komen. Wat voor mij erg belangrijk is om af te kunnen vallen is het drinken van veel water. Eerlijk is eerlijk, ik dronk de laatste tijd echt heel erg slecht. Als ik thee maakte, vond ik de thee later koud op het aanrecht terug… En tot het drinken van water kon ik me gewoon niet toe zetten. Ookal weet ik dat het belangrijk is en gezond is.

Als je een flesje water bij je hebt, dan drink je gewoon sneller en meer water. Maarja, de plastic flesjes staan me tegen, natuurlijk vanwege de grote hoeveelheid afval. Maar hergebruiken is ook niet (vaak) aan te raden omdat je die plastic flesjes niet goed schoon kan maken en daarom een bron van bacteriën zijn.

Lifefactory

Glazen-drinkfles-lekvrij-siliconen-hoes

De drinkflessen van Lifefactory stonden al een hele tijd op mijn verlanglijstje.Deze zijn van glas met een siliconen hoes er om heen, waardoor ze goed beschermd worden. Ze zijn prijzig en daarom duurde het even voordat ik het de investering waard vond. Nu ik er een heb, heb ik er echt spijt van dat ik hem niet eerder heb gekocht. Hij is van glas en heeft een brede opening, waardoor je goed met een afwasborstel erin kan. Ook kan de fles gewoon in de vaatwasser. De fles is in diverse maten en kleuren leverbaar. Ik heb de fuchsia 470ml fles uitgekozen en ik kocht deze bij Greenjump voor € 23,99.

 Zing Anything

CitrusZinger_Sport_Straight_Family

Vorige week ontving ik een persbericht over de waterflessen van Zing Anything. Hoewel ik al voorzien ben van een mooie fles, had ik het bericht toch nog even bewaard om er nog wat over te schrijven op mijn blog. De flessen van Zing Anything zijn onderin voorzien van een citruspers. Hier doe je een stuk citrusfruit in en dan heb je een lekkere citrusdrank. De flessen zijn bpavrij. Deze fles kost € 20,95. Er zijn ook nog andere flessen te krijgen waar je ander soort fruit in kunt doen.

MyEqua

Toevallig kreeg ik diezelfde week nòg een persbericht over waterflessen. Het zijn de waterflessen van MyEqua. De flessen zijn gemaakt van borosilicaatglas, dit glas is heel erg sterk. De waterflessen van MyEqua zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De flessen hebben siliconen stoothoesjes of vilten covers. Zo kunnen ze veilig meegenomen worden onderweg. De flessen hebben een inhoud van 550 tot 570 ml. Prijzen liggen tussen de € 17,95 en € 20,00.

Tegenwoordig zijn er dus hartstikke mooie waterflessen te krijgen. Zo heb je altijd water bij de hand, zonder dus telkens plastic waterflesjes te hoeven kopen, waarmee je het milieu onnodig vervuilt. Bovendien zijn deze flessen ook goed schoon te maken. Ik ben hartstikke tevreden met mijn waterfles en kom dagelijks ook weer keurig aan minimaal 2 liter water per dag.

Drink jij genoeg op een dag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: