Werk in uitvoering

Op het moment zijn we hard aan het werk met van alles en nog wat. We zijn nu druk met een bestelling. Hier alvast even een sneak preview:

Wat dit geworden is zal ik bloggen als het af is! Nog even afwachten dus. Deze bestelling is niet het enige waar we op het moment mee bezig zijn. Op het moment is er echt genoeg te doen in de Kaboutertuin en de naaimachine staat dus even niet stil. Ik hoop dat eerdaags alles af is zodat ik dit ook weer kan laten zien, en ook aan de webwinkel kan toevoegen! Ik ben onder andere met de volgende stofjes bezig:

En nu weer even verder zodat vandaag de bestelling de deur uit kan en ik snel de nieuwe producten kan showen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: