Werkzaamheden aan Layout

Niet schrikken!  De site ziet er vandaag een beetje anders uit dan je gewend was. Misschien heb je vanmorgen de layout al zien verspringen. Ik heb gister een WordPress theme gekocht en ben vanmorgen bezig geweest om die te installeren en wat dingetjes te veranderen.

Nieuwe Layout Kaboutertuin

Webwinkel

Het is de bedoeling om mijn webwinkel, www.kaboutertuin.nl, volledig te integreren in mijn blog. Of andersom, mijn blog te koppelen aan mijn webwinkel, net hoe je het wilt zien. Mijn blog ben ik eigenlijk gestart om wat achter de schermen te laten zien van mijn webwinkel Kaboutertuin. Maar nu waren het echt nog twee losstaande dingen. Een blog op WordPress en een shop van Mijnwebwinkel. Ik wil alles gewoon op één plekje hebben, omdat ik dat veel makkelijker vind werken. Het werken met WordPress valt me alles mee, dus ik durf de overstap wel te maken.

Op de planning

Komende tijd zal er nog wel een en ander veranderen aan de site;

  • Ik wil een nieuwe header. Iets wat past bij zowel mijn blog als bij mijn webwinkel.
  • Ik zal meer gaan werken met “Lees meer” tags. Eventueel de oude blogs ook wat bewerken. Dat geeft meer overzicht op de voorpagina.
  • De site moet nog geoptimaliseerd worden. Het is nu nog rommelig en niet alle widgets en instellingen zijn nog goed. Ik moet nog even uitzoeken wat ik waar precies kan veranderen.
  • De webwinkel is al geïntegreerd. Hij is echter nog niet helemaal af. Ik moet nog een aantal producten invoeren en achter de schermen nog een en ander instellen.

Content

Verder zal er qua inhoud op de blog weinig veranderen hoor. Ik blijf gewoon schrijven over de onderwerpen waar ik al over schreef. Wel hoop ik in de toekomst wat meer projectjes achter de schermen te laten zien. Bijvoorbeeld wat voor een naaiwerkjes ik (voor de shop) heb gemaakt. Kortom, ik heb er zin in! Blijf vooral lezen. 🙂

 

2 Reacties over “Werkzaamheden aan Layout

    • Nee dat is fijn als het wat overzichtelijker is. Volgens mij werd het bij mijn vorige lay out automatisch ingekort. Kost allemaal een hoop tijd, moet het hebben van mijn schaarse uurtjes in de avond 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: