Wie jarig is trakteert

Hieperdepiep Hoeraaaaaaa vandaag ben ik jarig! En ik ben 30 jaar geworden! Echt vieren doe ik het  vandaag niet meer. Ik heb het vorige maand, voor onze vakantie dus, al gevierd voor familie en vrienden, samen met mijn middelste zoontje. Ik verwacht eigenlijk alleen mijn zus en mijn moeder vandaag voor de koffie/thee. De oudste twee kindjes zijn gewoon op school, man is aan het werk en ik ben thuis met de jongste. Verder een gewone dag als anders.

Maar ze zeggen altijd….. wie jarig is trakteert. En dat ga ik dus ook doen vandaag! Vandaag krijg je maar liefst 15% korting op je bestelling in mijn webwinkel Kaboutertuin met code “hoera”. Daarbij krijg je bij je bestelling ook nog een leuk presentje. Kom je ook shoppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: