Winactie: Boter, kaas en eieren GESLOTEN

Boter, kaas en eieren is zo’n typisch oud spelletje wat we vroeger veel speelden. Maar hoe leuk is het om het spelletje in een nieuw jasje te spelen?

Ik kwam deze leuke set tegen met lieveheersbeestjes en bijtjes. Ik maakte twee setjes; een voor onszelf en een om weg te geven!

Wat ontvang je?
Een houten plank met 9 vakjes
5 lieveheersbeestjes
5 bijtjes

image


Wat moet je er voor doen om kans te maken op het boter, kaas en eieren spel? Nou heel simpel. Laat onder de desbetreffende blog (dus niet op Facebook) een reactie achter met een geldig mailadres (dit is alleen voor mij zichtbaar) zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen. Een extra winkans krijg je als je volger wordt via Bloglovin en je krijgt een extra winkans als je volger wordt op Facebook. Je mag zelf kiezen aan welke acties je mee doet, er is geen limiet, je mag elke dag meedoen. Op zondag 16 augustus, de laatste dag zomervakantie van het Noorden, zal ik de winnaars bekend maken.

 

Gefeliciteerd Else!

8 Reacties over “Winactie: Boter, kaas en eieren GESLOTEN

  1. Super leuk en schattig!! Ik doe heel graag mee (en sla hem op als inspiratie om anders zelf te maken šŸ˜‰ ) en ik volgde je natuurlijk al via bloglovin!

  2. Wat een super leuk idee!! Ik hou van de ‘simpele’ houten speeltjes! Je brengt me nog op ideeen! Perfect cadeau voor verjaardagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: