WINACTIE MONSTER JAM 2019

 DOE MEE EN WIN! Op zaterdag 6 juli komt Monster Jam weer naar De Kuip in Rotterdam met de grootste show op 4 wielen! Meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Verrassend, verbluffend en onvergetelijk! Wij mogen 4 tickets weggeven voor de show, inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show. Wil jij winnen? Laat dan hieronder weten welke Monster Jam truck jouw favoriet is en waarom. Wie weet zit jij straks in De Kuip!

Prijzen

Start je motor! Maak kans op 4 eerste rang tickets voor Monster Jam in De Kuip Rotterdam op zaterdag 6 juli, inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show. Ik mag namelijk een van mijn volgers blij maken met maar liefst 4 toegangskaarten (met een waarde van €52,90 per ticket!!) voor de Monster Jam 2019! Lijkt jou dit gaaf? Lees dan even verder hoe je aan deze actie mee kunt doen!

monster jam 2019

Wat moet je doen om te winnen?

Mee doen is niet moeilijk. Volg de stappen hieronder allemaal en dan doe je mee met deze toffe actie.

 • Like Kaboutertuin op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder in de comments je naam achter, met een geldig e-mailadres (alleen zichtbaar voor mij).
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
 • Tag minimaal één vriend in het bericht. Meer mag natuurlijk altijd.
 • De actie delen op Facebook wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht voor deelname.
 • Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn of verifieerbare toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger hebben. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.  De contactgegevens van de winnaar worden alleen met derden gedeeld in verband met de prijsafhandeling.

Deze actie loopt tot 30 maart 21.00 uur. Hierna sluit de actie. De winnaar zal via de e-mail persoonlijk op de hoogte worden gesteld. Je hebt 24 uur de kans om je prijs te claimen. Mocht je niet binnen deze termijn reageren dan zal ik een andere winnaar kiezen.

Afbeeldingen: ©2017 Feld Motor Sports, Inc
Deelnemende trucks onder voorbehoud

Van harte gefeliciteerd Laura, jij hebt gewonnen!

13 Reacties over “WINACTIE MONSTER JAM 2019

 1. Dit lijkt mij nou zo tof om eens een keer in het echt te zien met de kids en mijn man. Ons zoontje en dochtertje keken dit elk weekend op tv. En stiekem ben ik wel benieuwd naar al dat geweld in het echt. En voor de kids is dit natuurlijk ook een onvergetelijke ervaring.

 2. Ik wil heel graag winnen om mijn jongens Bram en Cees en hun zus Julia mee te nemen naar De Kuip voor dit geweldige spectakel.

 3. Ik denk dat vooral onze middelste dit gewéldig zal vinden!! Die is gek van deze auto’s! Een uitje samen met papa zou fantastisch zijn! Een echte mannendag! En dan sluit mijn oudste zoon vast ook graag aan!
  Een geweldige kans om zo’n spektakel van dichtbij mee te maken!

 4. Ik zou er graag bij zijn samen met onze 3 jongens. Die zijn helemaal weg van monster trucks en om deze nou in het echt te kunnen zien…. zou helemaal fantastisch zijn!

 5. Woop woop woop dat is een knallende actie van jullie kaboutertuin???En doe gezellig mee voor mijn bink Kenji die helemaal gek is op Grave digger omdat hij wel 15 meter hoog kan springen?Dus mama gaat veel duimpjes???draaien en hopen dat ik geluk geluk heb om hem te mogen verrassen???Voor de gelukkige winnaar alvast gefeliciteerd met deze geweldige prijs???

 6. Hier zou ik mijn mannen erg blij mee maken! We maken er natuurlijk een echt gezinsuitje van want het lijkt mij stiekem ook best leuk!

 7. Wauwww Kaboutertuin, onze 8 jarige en zijn beste vriendje willen hier zo graag een keer heen! Groot fan de Monstertrucks en het zou toch een super gaaf begin van de zomervakantie zijn die dan hier in het Zuiden start! Waag heel graag een kansje, dat wordt een TOP uitje voor de boys!

 8. Dit zou zoooooo gaaf zijn voor mijn 4 ???? Vooral de oudste 3 (mijn man en 2 kinderen van 9 en 10 jaar zouden helemaal gek worden als ik dit win)!!
  Ik hoor thuis, in een mannengezin, de hele dag geluiden van Monstertrucks, auto’s, vrachtwagens etc dus ik vind het natuurlijk helemaal niet erg om thuis te blijven.. mocht ik winnen! Zij de dag van hun leven en ik een dagje rust ?
  Mijn favo is: Grave Digger ? waarom: herkenbare kleuren ? en die ken ik omdat mijn jongens er een knuffel van hebben ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: