Winactie: Sensory Bin GESLOTEN

Mijn kinderen vinden het geweldig om structuren te ontdekken. Ik maakte voor het een sensory bin met boerderij dieren, deze werd dan ook geweldig goed ontvangen. Met je handen door de mais graaien voelt natuurlijk fantastisch. Met de houten blokken erbij en de dieren kunnen ze een mooi verhaal verzinnen.

Vandaag geef ik een sensory bin weg!! Lijkt zon ontdekbak je iets voor jouw kindje? Lees dan zeker even verder hoe je deze kan winnen.

Wat ontvang je:

 • Een doos met deksel waarin je de sensory bin makkelijk kan opbergen
 • Een zak met mais
 • Plastic boerderij dieren
 • Houten blokken met boerderij print; een boer en een boerinnetje, boompjes, huisje en dieren

wpid-20150722_200049.jpg

Wat moet je er voor doen om kans te maken op de sensory bin? Nou heel simpel. Laat onder de desbetreffende blog (dus niet op Facebook) een reactie achter met een geldig mailadres (dit is alleen voor mij zichtbaar) zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen. Een extra winkans krijg je als je volger wordt via Bloglovin en je krijgt een extra winkans als je volger wordt op Facebook. Je mag zelf kiezen aan welke acties je mee doet, er is geen limiet, je mag elke dag meedoen. Op zondag 16 augustus, de laatste dag zomervakantie van het Noorden, zal ik de winnaars bekend maken.

 

Gefeliciteerd Annemarie!

15 Reacties over “Winactie: Sensory Bin GESLOTEN

 1. Super leuke actie!! Ik vind het belangrijk dat mijn zoontje besef heeft van waar dingen vandaan komen en hoe leuk is het om dat zo te ontdekken!

 2. Super leuk voor mijn dochtertje Julia. Ze gaat naar een agrarisch kinderdagverblijf. Zo kan ze ook thuis met de boerderijdieren spelen.

 3. Wat leuk!! Dit zou echt ideaal zijn voor de kleine van een lieve vriend, het past echt helemaal bij ze 🙂
  (ik volg je via bloglovin als liesvan88 )

 4. Lijkt me echt geweldig voor mijn zoontje is nu zo bewust met diertjes en geluiden bezig , geweldig om te zien en horen. Dit zou hij super leuk vinden!!!!!

 5. Heel gaaf! Ik ben net begonnen met sensory bins voor m’n dochter met een beperking en ik denk dat deze heeeeel goed van pas gaat komen!

  Onze fysio was er trouwens helemaal gek van en heeft ‘m gedeeld met clienten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: