Woezel & Pip “Op zoek naar de sloddervos” in het theater

Twee weken geleden kreeg ik een uitnodiging voor de nieuwe theater show van Woezel & Pip! Ik vond het meteen hartstikke leuk want ik vind Woezel & Pip toch wel heel erg leuk. Vorig jaar ging ik met mijn middelste naar Woezel & Pip in het theater, de show Overal Vriendjes. De voorstelling was overdag en hier in het Noorden van het land hebben we geen herstvakantie meer, dus de oudste kinderen konden sowieso niet mee. Voor hen kon ik opvang regelen na schooltijd, dus ik kon met mijn jongste heen! Zijn eerste voorstelling! Ik heb hem nog niet eerder meegenomen naar een voorstelling of bioscoop oid. Gewoon omdat ik het voor hem niks vond (de andere twee gingen al héél vroeg mee naar voorstellingen). Ik was dus benieuwd hoe hij het zou vinden.

Woezel & Pip cast en Dinand WoesthoffWoezel & Pip theatershow

Op zoek naar de sloddervos

De Wijze Varen is bijna jarig en Woezel en Pip willen het cadeau voor hem gaan verstoppen. Ze willen het verstoppen onder de prinsessencape van Pip, maar deze blijkt zoek te zijn. Er missen nog meer spulletjes uit de Tovertuin en ook is het cadeau plots weg. Ondertussen is neefje Charlie ook komen logeren bij Woezel en Pip. Samen met Buurpoes en Charlie gaan Woezel & Pip op zoek naar de sloddervos, die waarschijnlijk hun spulletjes heeft meegenomen. Ze vinden de sloddervos bij de kale rots, maar hij heeft de spulletjes niet.

Woezel & Pip sloddervos theaterAllemaal sloddervossen

Als ze terug zijn in de Tovertuin gaan ze de verjaardag van De Wijze Varen vieren. Woezel & Pip biechten op dat ze het cadeau voor hem zijn kwijt geraakt… Uiteindelijk blijken er gewoon allemaal sloddervossen in de Tovertuin te wonen, waaronder dus Woezel & Pip! De Wijze Varen heeft alle spulletjes die de sloddervossen hebben laten slingeren verzameld in een grote doos. Hierin zit dus ook de prinsessencape van Pip, maar ook het cadeau voor De Wijze Varen! Gelukkig komt het allemaal wel weer goed.

Genieten

Hoewel mijn zoontje een zeer korte spanningsboog heeft (en ik hem dus niet eerder meenam naar het theater), heeft hij wel echt genoten. Hij zat op zijn eigen stoel (met verhoger), bij mij op schoot of naast mij op de trap. We zaten aan het “gangpad”. Daar kon hij het heel goed zien. Sommige stukjes vond hij wel een beetje spannend. Zoals de opkomst van Woezel & Pip op de stepjes en de sloddervos. Dit kwam voornamelijk door de harde geluiden. Toen kwam hij even bij mij zitten.

In een koeltas had ik sushi voor ons meegenomen. Bij de auto hebben we dit lekker opgegeten. We zaten rond etenstijd namelijk op de terugweg in de auto. Ik had nog veel meer te eten mee hoor, want voor ons was het echt een hele dag uit. Om 10.45 uur vertrokken en om 20 uur weer thuis. Lekker op ons gemakje heen en weer gereden en ook ter plekke hadden we de tijd. Ik vond hem fijn om dit keer lekker een hele dag met mijn jongste op pad te zijn. Zo leuk om één op één wat te doen met je kind. Onlangs ging ik natuurlijk ook al met mijn middelste zoon op pad. Volgende keer is de oudste aan de beurt!

Film fragmentje

Niet missen

Deze superleuke show van Woezel en Pip mag je gewoon niet missen! Kijk voor meer informatie over de show of de touragenda op de site van Van Hoorne Entertainment. Bij de merchandise kochten wij trouwens nog een grote Super Woezel knuffel. Ik vond hem best wel prijzig maar F vond hem zó leuk! Super Woezel is trouwens ook zijn favoriete Woezel & Pip boek. Dus vooruit dan maar, zo vaak gaan we niet samen op stap. 😉

2 Reacties over “Woezel & Pip “Op zoek naar de sloddervos” in het theater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: