Woezel & Pip theatershow

Iedereen kent natuurlijk die leuke hondjes Woezel & Pip. Ikzelf vind ze ook erg leuk, ze zijn zo lief en de kleuren die gebruikt worden in de filmpjes en de boeken vind ik niet zo “schreeuwerig”. Over het algemeen mooie en vriendelijke kleuren. Bovendien vind ik de liedjes ook leuk. Ons eerste Woezel & Pip boek kocht ik toen L een paar maandjes oud was.

woezel en pip theatershow
Bron: www.kindertheatergids.nl

Maar er zijn ook theatershows van Woezel & Pip! Ik weet dat er één keer eerder hier in de stad een theatershow is geweest, toen hadden we echter geen kaarten. Toen ik vorig jaar in mei deze theatershow in het boekje van de schouwburg zag staan, wilde ik er erg graag naar toe. Ik bestelde twee kaarten. L vind ik er wel een beetje groot voor, als had hij best meegewild, maar ik sprak met hem af om naar een andere show te gaan. F is er nog een beetje te klein voor. Hij is nu 1,5 jaar en vanaf ongeveer 2 jaar nemen wij ze mee naar dat soort dingen.

20150208_132317

Samen met S ging ik er dus naar toe. Gewoon even heerlijk 1 op 1 weg zijn vind ik al heel fijn. Even aandacht voor één kind apart. Dat vinden de kinderen ook vaak heerlijk. Even alle aandacht van mama. Bij de ingang stond een merchandise van Woezel & Pip, dat had S natuurlijk al gezien.

20150208_140751 20150208_135945 20150208_141938

We gingen de zaal in en namen een verhoger mee. Voor kinderen kan je namelijk een zitverhoger pakken. We zaten rij 10. We konden het aardig zien, alleen S kwam op een gegeven moment toch bij mij op schoot zitten. Toen kon hij het net even beter zien. Het was een hele leuke show. Alle seizoenen kwamen er in voor met verschillende verhaaltjes die bij de seizoenen pasten. Er werden ook liedjes gezongen. Vooral het slaapliedje vond ik erg mooi! De show werd gespeeld met grote (hand)poppen, die “begeleid” werden door volwassen mensen. S heeft van begin tot eind vol interesse gekeken. Zeker een aanrader om naar deze show toe te gaan!

20150208_144719

Na afloop van de show zijn we nog even naar de merchandise geweest. S mocht van mij wat uitkiezen en koos een knuffel van buurpoes. Als afsluiter zijn we nog even langs de Mac geweest voor een ijsje. Mijn kind was dolgelukkig. We hebben samen een prachtige middag gehad. Deze mama heeft ook op en top genoten!

Met L zou ik naar de show van Pippi Langkous gaan. We hadden ook al kaartjes, maar toen bleek dat we toen op vakantie waren. Ik ga met hem dus eerdaags wat anders doen. Ik denk dat ik hem meeneem naar de bioscoop, want er draait heel veel wat hij leuk vindt.

Nemen jullie je (jonge) kinderen al mee naar het theater? Gaan jullie wel eens wat leuk met één van jullie kinderen doen (1 op 1 aandacht)? Ik hoor het graag van jullie!

2 Reacties over “Woezel & Pip theatershow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: