Workshops en buit van de Ouders Natuurlijk Beurs

Eergister kon je mijn fotoverslag van de Ouders Natuurlijk Beurs al bekijken en lezen. Ik kwam echter tot de ontdekking dat ik de foto’s van de activiteiten helemaal was vergeten te plaatsen! Het waren natuurlijk ook zoveel foto’s die ik deelde. Vandaag dus een kleine deel 2 met foto’s van de beurs. Aan het einde zal ik ook mijn buit laten zien! Ik had toch iets meer gekocht dan ik van te voren in gedachten had. Kijk je mee?

Activiteiten

foto's 095

Op de beurs kon je voor een kleine bijdrage deelnemen aan diverse activiteiten. Een deel van de activiteiten was buiten en een ander deel binnen. Op bovenstaande foto maakt een jongetje van klei een potje, op een draaischijf. Het zag er heel leuk uit!

foto's 096

Buiten was er een groot vat waar een vuurtje in gemaakt was. Hier bovenop lag een rooster. Er werden tamme kastanjes geroosterd die je kon eten. Op bovenstaande foto pelt de dame een kastanje om te proeven. Er waren buiten trouwens nog meer activiteiten. Zo kon je ook een pompoentje uithollen of marshmallows roosteren.

foto's 099

Binnen waren er ook een hoop activiteiten. Op de foto zie je de activiteiten kleien. Je mocht zelf kiezen wat je wilde maken en eventueel kon je erbij geholpen worden als je dat wilde.

foto's 100

Ook kon je gaan vilten. Dit leek mij trouwens superleuk om te gaan doen, maar het was zó ontzettend warm in dat lokaal… Met behulp van zeep vilt je een mooi werkje om een verborgen schat heen. Verder kon je nog houten schijfjes versieren, een kerstboompje maken van vilt en kralen, kabouters maken van boomstammetjes, een kaars versieren, een glas versieren, sterren versieren en een schaapje maken. Van de laatste activiteiten heb ik helaas geen foto’s gemaakt.

Mijn buit

Ik had dit keer niet een groot lijstje zoals vorige keer. Ik wilde graag een glazen waterfles en een Snack ‘n’ go zakje voor S kopen. Maar helaas, voor beiden ben ik niet geslaagd…. Toch kwam ik wel een hoop ander leuks tegen en kocht alsnog erg veel, haha. Ben je benieuwd wat ik kocht?

foto's 107

 • Twee Ostheimer doeken in donkerblauw en paars. Dit zijn mooie kleuren om tijdens de advent te gebruiken op de seizoenstafel. Deze kocht ik bij Kleine Duimpjes.
 • Een ansichtkaart van Baukje Exler met Sinterklaas erop. Deze kocht ik vorig jaar ook al eens, maar verknipte ik voor de adventkalender. Ook deze kocht ik bij Kleine Duimpjes.
 • Vijf prachtige kaarten van Woordkunsten. De gedichtjes gaan allemaal over kindjes. Ze zijn zó mooi en waar. Ik heb er al een neergezet in de woonkamer. Voor de andere moet ik nog even op zoek naar een lijstje. Ik wil bij ieder van mijn kindjes zo’n mooi lijstje ophangen.
 • Een Ostheimer kikkertje, voor in de schoen van F. Deze kocht ik bij Juffrouw Pollewop.
 • Een Grimm’s ringsteker 8 en een ringsteker paddenstoel. Ook deze kocht ik bij Juffrouw Pollewop.
 • Edelsteentjes; 3x opaline, een chalcedoon, tijgeroog en kattenoog. De opaline is voor de jongens. Ieder krijgt een steentje in de adventkalender. De andere stenen zijn voor mezelf, maar de tijgeroog heeft mijn edelsteenmonster S al toegeëigend. 😉 Deze kocht ik bij Dyona.
 • Palo Santo wierook. Deze kocht ik ook bij Dyona.
 • Boekje Sinterklaas gebaren liedjes van Gebaren met je Kind.
 • Twee plaskaarten bij Unieke Postkaarten.
 • Drie setjes schrijfkaarten kocht ik ook bij Unieke Postkaarten.
 • Een vel Sinterklaas etiketjes ook bij Unieke Postkaarten.
 • Drie vellen stickers: Baby, Echte Post en Fijne dag. Ook deze zijn van Unieke Postkaarten.
 • Een potje blauwe Snails Nagellak. Waarschijnlijk voor 5 december voor S. Hij vindt nagellak leuk, zo kan hij zijn lievelingskleur op doen. Wist je trouwens dat Snails nagellak met water afwasbaar is? Ik kocht hem bij Musjes.com.
 • Boekje Mijn eerste Sintgebaren van Baby- en Kindgebaar.

foto's 113

Op de beurs kreeg ik ook meerdere goodiebags. Ik ben dol op goodiebags en ik wil jullie dan ook laten zien wat er allemaal in zat. Ik heb de inhoud van alle goodiebags trouwens bij elkaar gedaan.

 • Poster met Sinterklaas babygebaren
 • Ontzettend veel postkaarten
 • Boekenlegger met het (lees) alfabet en klanken. Hier ben ik heel blij mee, ideaal voor S die net begint met lezen!
 • A5 kaart met het alfabet in handgebaren van Lotte en Max. Deze kan ik mooi gebruiken in de schoen van F.
 • Een tasje met een vilten sleutelhanger van een bloem
 • Diverse kleurplaten
 • Sleutelhanger babygebaren
 • Prikkers voor in een lunchbox, om de lunch mee te versieren
 • Sleutelhanger van een draagdoek gemaakt. Ik heb hem al in gebruik trouwens!
 • Zakje thee
 • Kerstkaarten
 • Mijn eigen goodie van de Kaboutertuin: een kraamknijpertje
 • Stickers
 • Boekje met mijn eerste gebaren
 • Diverse folders met informatie

Leuk he? Ik heb een deel van de goodies trouwens weggegeven aan mijn zus. Zo had zij ook wat. 🙂

Ben jij ook zo dol op goodiebags?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: