Op zoek naar een goede en mooie zonnebril

We hebben wel eens betere zomers gehad. Nu hebben we hier aan de kust wel het geluk dat het ’s middags toch vaak wel opklaart en de zon dus gaat schijnen. Maar een èchte zomer is het helaas bij lange na niet. Zelf heb ik het gevoel dat we kunnen wachten op een heerlijke nazomer. Dat zou fijn zijn, met het zicht op onze bruiloft eind september. Ik vind de zomer altijd heerlijk. Lekker met een zonnebril op naar het strand, dat geeft mij echt het gevoel dat het zomer is. Ik heb nu een aantal jaren een mooie houten zonnebril, waar ik erg tevreden over ben. Ik mocht nu van SmartBuyGlasses een nieuwe zonnebril uitzoeken.

SmartBuyGlassesKeuzestress bij SmartBuyGlasses

Ik nam een kijkje op de site van SmartBuyGlasses. In de webshop hebben ze echt ontzettend veel keuze. Ze verkopen er trouwens niet alleen zonnebrillen. Je kunt er echter ook terecht voor gewone brillen, lenzen, sportzonnebrillen en zonnebrillen op sterkte. Je kunt de meeste bekende (zonnebrillen)merken daar wel krijgen. De webshop is erg overzichtelijk. Wat ik zelf handig vind van de webshop is dat je vorm zonnebril die je wenst kunt aanklikken. Aan de hand daarvan worden de brillen geselecteerd die daar aan voldoen. Op het moment hebben ze ook sale in de webshop. Als je nog een mooie zonnebril zoekt kan ik je aanraden om daar gerust eens een kijkje te nemen.

SmartBuyGlassesMijn nieuwe Dolce & Gabbana zonnebril

Na lang zoeken en twijfelen koos ik toch voor de Dolce & Gabbana Almond Flowers. Het montuur is lekker opvallend. De kleur bruin vind ik prachtig maar wat ik vooral zó ontzettend mooi vind aan de bril is de binnenkant. De binnenkant van de pootjes zijn namelijk voorzien van bloem motief. Roze/lila bloemetjes met groene blaadjes.De print komt goed tot zijn recht bij de bruine zonnebril.

SmartBuyGlassesDe glazen van deze zonnebril zijn gepolariseerd en dat is, met name in het verkeerd, erg prettig. De schittering van de zon wordt gefilterd en dat zorgt ook voor meer rust in je ogen. De bril werd geleverd in een luxe, grote brillenkoker met daarin een stoffen hoesje waar de bril in kan ter bescherming. De grote brillenkoker zat verpakt in een kartonnen doosje van Dolce & Gabbana. Hier zit ook het garantiebewijs in. Mijn zonnebril heeft 24 maanden garantie.

SmartBuyGlassesZoals je misschien wel begrijpt ben ik echt hartstikke blij met mijn nieuwe bril! Het is nu dus alleen even wachten op de mooie zomer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: