Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage was iets wat me heerlijk leek, maar om dat geld “zomaar” aan mezelf uit te geven vond ik in eerste instantie wel een dingetje. Ik had nooit kunnen bedenken dat het zó lekker zou zijn. Het gaf me zelfs veel voordelen.

Waarom wilde ik een zwangerschapsmassage?

Aan het einde van mijn laatste zwangerschap heb ik mezelf een zwangerschapsmassage cadeau gegeven. Ik vond dat ik dat had verdiend na al die zware weken/maanden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik tijdens mijn zwangerschap van de derde er al eens naar had gekeken, maar toen was het er niet van gekomen. Nu wilde ik het perse.

Hoe gaat een zwangerschapsmassage in z’n werk?

Ik liet de massage doen door een vriendin met een massagepraktijk. Ik vond het eerst best wel een beetje gek om in mijn onderbroek op de tafel te liggen bij iemand die ik ken. Ik lag op een soort verwarmde waterzak op mijn rug. Ik had het in het begin bloedje heet (het was buiten ook heel erg warm), maar naarmate ik meer kon ontspannen werd dat beter. Het was heerlijk. Ze raadde me aan om thuis niks meer te doen, geen afspraken etc. Dan kon het ontspannende effect namelijk doorwerken. Wel veel drinken om de afvalstoffen af te voeren. Ik belandde thuis in de tuin op de bank, maar later ben ik toch maar lekker naar bed gegaan.

Wat vond ik van de zwangerschapsmassage?

Ik heb ook wekenlang getwijfeld… maar wat ben ik blij dat ik het toch heb gedaan. Zelfs het omdraaien in bed was een paar dagen niet meer pijnlijk. En daar had ik toen behoorlijk last van. Maar wat had ik het eerder moeten doen! Het was echt zó lekker, ik had minder pijn en ik voelde me totaal ontspannen. Ik kan het iedere zwangere aanraden!! 

Afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: