Over mij

Het is fantastisch dat je interesse hebt om meer over mij te leren! Mijn naam is Marjon, 33 jaar jong, en trotse moeder van drie energieke jongens en lieve dochter. Mijn oudste zoon Hessel is 10 jaar, Steven loopt met zijn 7 jaar vrolijk rond, Fien telt 5 jaar, en dan is er nog onze kleine Karel, die inmiddels 1 jaar is en ons gezin heeft gecompleteerd. Zij zijn het kloppende hart van mijn bestaan, een bron van immense verrijking. Elke dag leren zij mij nieuwe dingen over het leven en mezelf, en herinneren zij mij eraan te genieten van de eenvoudigste momenten.

Mijn partner in crime, de vader van onze prachtige zoons en dochter, en ik hebben ons nestje gebouwd in het charmante Utrecht.

Ooit werkte ik als huidtherapeut, maar sinds kort heb ik besloten die carrière te pauzeren. Nu leef ik het leven als huismoeder volop, wat mij de kans geeft om elk waardevol moment met mijn kinderen te omarmen.

Mijn blog is mijn creatieve uitlaatklep; een plek waar ik mijn gedachten en creatieve pieken kan laten stromen. Knutselen is mijn therapie en deze blog laat me dat plezier met jou delen. Je kunt een caleidoscoop aan onderwerpen verwachten – van de avonturen en uitdagingen in het moederschap tot verrukkelijke, geraffineerde suikervrije recepten, van handige DIY’s tot tips voor een groener en zuiniger huishouden.

Duik in mijn verhalen en belevenissen, ik hoop dat je ze evenveel geniet als ik. Heb je vragen? Dan kun je altijd bij me terecht via [email protected]. Veel leesplezier toegewenst!