Thema kinderfeestje

Begin van de maand werd L zeven jaar! We vierden zijn verjaardag op de dag zelf voor familie en vrienden. Ook mocht hij op school trakteren. Het kinderfeestje hadden we nog niet gevierd. Zulke dingen moet je eigenlijk ook gewoon meteen plannen… Het wordt hier anders op de lange baan geschoven….

Dat kwam ook vooral omdat ik niet wist wat we zouden gaan doen met het feestje. Het allereerste kinderfeestje was hier niet zo’n succes. Er waren echt te veel kindjes uitgenodigd. Ik wilde het feestje thuis vieren maar de 4 a 5- jarigen braken echt letterlijk de tent af. Vorig jaar zijn we met de kinderen naar de Ballorig geweest. Ze hebben zich super vermaakt hoor. Alleen ben ik zelf niet zo’n fan van zo’n druk speelpaleis.

image

L wilde het liefst weer naar de Ballorig toe met zijn feestje. Ik zag dat niet zo zitten, twee keer hetzelfde achter elkaar. Het liefst wilde ik het feestje weer thuis doen. Gewoon, omdat ik dat zelf vroeger ook altijd heel leuk vond. Maar ik wilde ook wat meer uitdaging dan alleen spelletjes.

image

Ik speurde het internet af en er worden werkelijk waar gewoon draaiboeken verkocht voor kinderpartijtjes, gebaseerd op een bepaald thema. Een Harry Potter feest leek mij ook wel erg leuk. Lekker toveren en dergelijke. Dat feestje onthoud ik zeker voor een andere keer.

Ik kwam ook een Star Wars feestje tegen. Je kan een complete kist bestellen voor het feestje, hierin zitten dan alle benodigdheden. Maar je kan ook alleen een draaiboek bestellen, dan schaf je de benodigdheden zelf aan. Omdat ik niet àl te veel geld aan het feestje wilde uitgeven koos ik voor het draaiboek (anders ben je al zo’n gauw 15 euro per kind kwijt, en dat tikt best aan…). Het draaiboek kwam na betaling direct via de mail en zag er echt geweldig uit.

lego-star-wars-wallpaper-1024x640

De uitnodigingen werden gemaakt, in stijl natuurlijk, en uitgedeeld aan de kinderen. Dit keer nodigen we een stuk minder kinderen uit. Ik hoop dat het het feestje ten goede komt. We hebben er zin in in ieder geval. Nu het feest verder voorbereiden!!

2 Comments on “Thema kinderfeestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: