Suikervrije Bounty

Het lijkt nu eigenlijk wel of ik alleen maar in de keuken sta, haha. Ik heb de laatste dagen wel veel receptjes geblogd. Gister maakte ik zo iets lekkers, ik kan het gewoon niet laten om het recept met jullie te delen.

Afbeelding 596

Het zijn suikervrije bounty’s! Ik ben dol op chocolade, ook vind ik kokos erg lekker dus deze combi is top. Dit recept is zeker een blijver. Ben je al benieuwd? Lees dan even verder, het is een heel simpel recept.

Afbeelding 584

Wat heb je nodig?

Voor de vulling:
– 140 gram kokosrasp
– 3 eetlepels honing
– 2 eetlepels gesmolten kokosolie
– 2 eetlepels creme fraiche

Voor de chocolade:
– 116 gram gesmolten kokosolie
– 50 gram cacao
– eetlepel honing

Afbeelding 586

Roer alle ingredienten voor de vulling door elkaar. Het duurt even voordat alles goed wordt gemengd tot een mooi geheel.

Afbeelding 587 

Daarna kan je het “deeg” het beste met je handen kneden. Kneed zodat het een mooie bal wordt.

Afbeelding 588

Daarna maak je kleine langwerpige staafjes. Dit is de vulling van je bounty! Knijp alles nog even extra aan, zodat de bounty straks niet uit elkaar kan vallen. Daarna zet je je bounty rolletjes ongeveer een uurtje in de vriezer. 

Afbeelding 590

Daarna beginnen we alvast met de chocolade. Het is heel simpel. Roer alle ingrediënten voor de chocolade door elkaar heen. Laat de chocolade weer iets stollen. Ik deed het in de koelkast, dat gaat het snelst.

Afbeelding 598

Als de chocolade wat dikker is dan kan je je bounty’s uit de vriezer halen en voorzichtig door je chocolade halen. Omdat de bounty bevroren is, zal de chocolade ook wel snel hard worden. Zien ze er niet lekker uit?

image

De smaak is anders echt hemels! Dit ga ik echt vaker maken. Mmmmmmm!

6 Reacties over “Suikervrije Bounty

    • haha, ja ze lijken wel he! En ik had er nu niet heel veel moeite/tijd in gestoken om ze mooi te maken. Dus met wat meer aandacht kunnen ze nóg mooier worden. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: