Inkopen doen bij de DM drogerie in Duitsland

Al een aantal jaren heb ik de wens om inkopen in Duitsland te doen bij de DM Drogerie en een apotheek. Ik heb al eerder eens een artikel geschreven over antroposofische verzorgingsproducten die ik graag gebruik. Een deel van de spullen die ik daar bestelde kan je ook bij de DM Drogerie kopen. Maar ze verkopen bij de DM nog zó veel meer. Bovendien is die winkel ook lekker goedkoop. 

DM Drogerie

Wat is de DM Drogerie?

De DM is een drogisterij en kan je een klein beetje vergelijken met bijvoorbeeld een Kruidvat maar dan veel en veel groter en goedkoper. Over het algemeen zijn de producten in Duitsland veel goedkoper. DM heeft dus diverse huismerken zoals bijvoorbeeld Balea, Alverde (natuurverzorging), Babylove ( babyproducten), Ebelin (make-up),DM bio (eten), Das Gesunde Plus (apotheek) en eigenlijk nog veel meer. Het assortiment is echt ontzettend uitgebreid en er is voor ieder wat wils.

Wat kocht ik bij de DM Drogerie?

Ik kocht echt belachelijk veel spullen. Ik schaam me er zelfs een beetje voor om de foto hier op de blog neer te zetten. Gelukkig maar dat de DM Drogerie niet bij ons in de buurt zit…. Maar op sommige dingen scheelde het zo ontzettend veel geld dat ik ook maar groot heb ingeslagen. Ik kocht onder andere:

 • Balea douchegel 0,55 per stuk
 • Balea shampoo 0,50 per stuk
 • Babylove knijpfruitjes 0,40 per stuk
 • Balea conditioner 0,55 per stuk
 • Balea handzeep pompjes en navulling 0,55 per stuk
 • Salie keelsnoepjes
 • Balea kinder douchegel 0,65 per stuk
 • Volkoren strikjespasta
 • Vitamine C bruistabletten 0,40 per stuk
 • Weleda billencreme 4,35 per tube
 • Anti-insectencreme voor baby en kinderen
 • Diverse soorten rijst- en linzenwafeltjes voor baby’s van Hipp en Babylove
 • Alverde deoroller voor mannen 2,95 per stuk
 • Glutenvrije koekjes
 • Make-up
 • Diverse soorten theetjes tussen de 0,50 en 2,85 per doosje
 • Biologische speltmeel
 • Duivelsklauw tabletjes 2,65 per doosje
 • Reisziekte tabletjes 3,45 per doosje
 • Balea gezichtsmaskers 0,40 per stuk
 • Tetesept badproducten rond de 1 euro
 • Oogdruppeltjes
 • Alverde baby wasgel 2,95 per tube
 • Knijpfruitjes en reepjes voor voedende moeders
 • Alana wollen sokjes 4,95 per paar
 • Verkoudheidsbalsem

Zoals je kunt zien heb ik dus ontzettend veel gekocht. De Alverde Deo kocht ik bijvoorbeeld voor de kinderen. Dit is een natuur deodorant zonder schadelijke stoffen (aluminium zouten). Zo kunnen de jongens dit gewoon gebruiken zonder dat ik me zorgen hoef te maken. Ik kocht ook ontzettend veel douchegel etc. Een groot aantal kocht ik om caeau te geven. Sommige verpakkingen zijn namelijk zo leuk om te zien!

Ga jij wel eens boodschappen doen bij de DM? Zo ja, heb jij tips voor producten die ik de volgende keer kan en/of moet meenemen?

10 Reacties over “Inkopen doen bij de DM drogerie in Duitsland

 1. Zoooo goed geslaagd! Als we op vakantie zijn in Duitsland sla ik ook graag even in bij de DM. Met name Weleda, dat is daar goedkoper dan in NL. Kruidenthee koop ik daar ook graag, Zoogcompressen, wollen babyspulletjes. En andere natuurlijke verzorging.
  Was de Volkoren pasta en het spelt meel ook goedkoper dan in NL? Dan ga ik dat in de herfstvakantie ook meenemen!

  • De Weleda scheelde 4 euro op een tube billencreme! Dat vind ik een heel groot verschil!!
   Speltmeel koop ik nomaal bij Albert Heijn… 2,89 voor een kilo. Bij de DM was de bio speltmeel 1,75 per kilo. Als je niet perse bio wilt kan je speltmeel ook bij de Lidl halen. Daar kost het 1,39 per kilo. Daar heb ik er ook een aantal van meegenomen.

   De volkorenpasta was 0,75 voor een zak (500gram) volkoren pasta. Ik koop normaal volkoren pasta bij AH. Ik dacht 1,09 per 500 gram. Maar dan heb ik altijd penne. Die is bij Lidl in NL dacht ik ook ietsje goedkoper, maar daar kom ik niet zo vaak. Volkoren strikjes pasta ben ik hier eigenlijk nog nooit tegen gekomen bij supermarkt.
   Emy onlangs geplaatst…Dr Papa deed bij 14 weken de geslachtsbepalingMy Profile

   • Ja Weleda scheelt echt veel hè!
    Ik zal in de herfstvakantie ook zeker even naar dat meel kijken en die volkoren strikjespasta!

 2. Pingback: DM drogist: waarom iedereen zo enthousiast is! - Huisvlijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
UA-58512786-1
%d bloggers liken dit: